Wicked stopt 11 januari 2013

Op 11 januari 2013 en na meer dan 400 voorstellingen, lacht Elphaba het laatst om zwaartekracht. De allerlaatste voorstelling van de hitmusical Wicked is in zicht en inmiddels zijn er meer dan 600.000 kaarten verkocht. Wicked is exclusief te zien in het AFAS Circustheater in Den Haag en ontving met de première lovende recensies. Hoofdrolspeelster Willemijn Verkaik heeft niet alleen in Nederland een groot succes behaald met haar rol als Elphaba, ook in Duitsland heeft ze eerder de rol met veel overgave gespeeld. Eerder won zij de titel ‘Wicked Personality of 2011’ via de wereldwijde blog ‘Broadway is Wicked’. Naast Willemijn spelen in de musical van Joop van den Ende Theaterproducties onder anderen Keet!, Jim Bakkum, Pamela Teves, Bill van Dijk, Céline Purcell en Ferry Doedens een hoofdrol.

Vanaf volgend jaar maart is de goddelijke Broadwayhit Sister Act te zien in het AFAS Circustheater Den Haag.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies