Aspects of Love – De Première

Ze kenden een turbulente start (Ernst Daniël Smid verloor twee weken voor de première van de voorstelling zijn vrouw; alternate Hans Peter Janssens heeft een deel van de try-outs op zich genomen), maar de première op zondag 7 oktober werd volledig in de originele bezetting gespeeld. Uiteraard was deze weer goed bezocht door allerlei BN’ners, die traditiegetrouw over de rode loper kwamen. Hier een impressie van de avond.

Wat: Aspects of Love
Wie: O.a. Ernst Daniël Smid, Lone van Roosendaal, René van Kooten, Maaike Widdershoven
Waar: DeLaMar Theater, Amsterdam
Wanneer: 7 oktober 2012 (première)
Door: Neeltje Knaap

Lees hier de uitgebreide recensie.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies