Premiere Jeans 22: Dynamite

Op 8 oktober 2012 ging in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel de nieuwe show van Jeans in premiere: Dynamite. Deze show swingt en het is dan ook bijna onmogelijk om op je stoel te blijven zitten. Allerlei bekende hits komen voorbij volgens het vertrouwde concept van Jeanscompany. Een heerlijke avond uit, mis het niet.

Wat: Jeans 22: Dynamite
Wie: Eileen Schilder, Bennie Hölzken, Diederick Ensink, Tibisay Mercera e.a.
Wanneer: 8 oktober 2012 (premiere)
Waar: Isala Theater, Cappele aan den Ijssel
Door: Henske Bloemen

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies