Preview Shrek de musical

Een kleine maand na de perspresentatie van Shrek de musical is het Shrek circus verhuisd van de ‘Dutch Studio’s’ naar het RAI theater. In dit theater presenteerde de cast (in het decor, met kostuums en onder live begeleiding van een orkest) enkele nummers uit de de musical.

Wat: Shrek de musical
Wie: O.a. William Spaaij, Kim-Lian van der Meij, Paul Groot & Rogier Komproe
Waar: RAI theater, Amsterdam
Wanneer: 16 oktober 2012 (perspresentatie)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies