WIN de cd ‘SuuS’ van Suzan Seegers

DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN!

Net als vorig seizoen is Suzan Seegers dit jaar in het hele land te zien met haar solovoorstelling ‘SuuS’. Musicalliefhebbers kennen Seegers al van haar rollen in o.a. Les Misérables en Urinetown.  Musical Reports schreef eerder het volgende over de solovoorstelling van Seegers:

“De liedjes over het leven van Seegers zijn prachtig. Het programma is een mooie mix geworden van ontroerende, grappige en vrolijke liedjes. Het Limburgse dialect geeft Suzan Seegers duidelijk meer mogelijkheden om te stralen en van het podium te knallen. Theaterbezoekers die Suzan Seegers al eens hebben gezien in een voorstelling zullen nu zeker nieuwe kanten van haar zien.”

Musical Reports sprak Suzan Seegers al eerder over SuuS

Sinds kort is ook een cd te koop met alle liedjes uit de voorstelling. De liedjes zijn allemaal gezongen in het Limburgse dialect, maar dat is geen reden om ze niet te beluisteren. De liedjes zijn heerlijk om na te luisteren en komen ook op cd tot hun recht. Vrolijke nummers zoals ‘Hormone’ en ’t Geit zo wie ’t geit’ zijn erg aanstekelijk. Maar ook de nummers die recht uit het hart van Seegers komen, zoals ‘Leedje van mien laeve’ en ‘De cirkel’, maken zeker indruk.

Videoclip Suzan Seegers

De redactieleden van Musical Reports hebben erg genoten van de cd. Ook benieuwd? De cd is te koop via de website van Suzan Seegers. Tevens is daar de speellijst te vinden van haar soloshow (nog maar tot en met 1 december!).

Musical Reports mag in één exemplaar van de cd van Suzan Seegers verloten!

Hoe maak je kans op de cd ‘SuuS’ van Suzan Seegers? Stuur voor 10 november je naam, adres en het antwoord op onderstaande prijsvraag naar prijsvraag[@] musicalreports.nl. Doe dit o.v.v. ‘Prijsvraag SuuS’.

Prijsvraag: Met wie heeft Suzan Seegers de nummers voor deze cd geschreven?

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies