Elmo’s verjaardagsfeestje is lief en herkenbaar

Elmo is jarig! En dat viert Elmo het liefste met alle kinderen in Nederland. Daarom reist Elmo vanaf nu samen met Bert, Ernie en Tommie langs de Nederlandse theaters om daar een feestje te geven. Het nieuwe Sesamstraat-avontuur ging onder toeziend oog van honderden kinderen én Musical Reports tijdens een extra feestelijke voorstelling in première.

Wat: Elmo is jarig!
Wie: Elmo, Bert, Ernie en Tommie
Waar: Schouwburg Amstelveen
Wanneer: 21 oktober 2012 (première)
Door: Jouke van Buuren

Eén van de meest geliefde Sesamstraatbewoners is jarig! Op de vooravond van Elmo’s verjaardag maken zijn vrienden plannen voor de leukste verjaardag ooit. Ze zorgen voor cadeaus, een versierde stoel en slingers en een taart is bij de bakker besteld. Elmo is zo zenuwachtig dat het bijna niet lukt om in slaap te vallen. Maar gelukkig is alles op tijd af. En dan is het eindelijk zo ver: de verjaardag! Maar of alles helemaal zo loopt als gepland door Bert, Ernie en Tommie blijft nog onduidelijk…

Elmo en zijn vriendjes komen, dankzij geweldige pakken, meteen tot leven. Het verhaal van Elmo’s verjaardag is voor de aanwezige kinderen herkenbaar en ze gaan dan ook moeiteloos op in het verhaal. De liedjes met muziek van Tjeerd Oosterhuis en liedteksten van Sjoerd Kuyper zijn stuk voor stuk vrolijk en kinderen kunnen ze snel meezingen. Het avontuur is helemaal compleet als het achteraf ook nog mogelijk is om met je favoriete Sesamstraatbewoner op de foto te gaan.

Elmo is jarig! is met liefde gemaakt en maakt het mogelijk om de figuren eens van dichtbij te zien. Het verhaal is voor het publiek herkenbaar en de liedjes zingen de kinderen al snel mee. Kortom: een bezoek aan Elmo’s verjaardagsfeestje is een mooi besteedde middag.

Bekijk de foto’s die we zelf hebben gemaakt HIER. Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies