Hema De Musical – De Fotoafdeling

Het zal weinigen zijn ontgaan – wie komt er nou niet van tijd tot tijd in de Hema – maar er is een musical over Nederlands meest Hollandse winkelwarenhuis. Afgelopen zondag ging hij in première in Carré Amsterdam. Dansende Hemaworsten en tompoucen, en verder een kleurrijk gezelschap als personeel van deze Hemamusical; bekijk hieronder de foto’s van de eindmedley en het slotapplaus.

Wat: Hema, de musical
Wie: o.a. Joep Onderdelinden, Anne-Mieke Ruyten, Sytske van der Ster, Maaike Martens en Wimie Wilhelm.
Waar: Carré, Amsterdam
Datum: 21 oktober 2012 (première)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies