Musical on Demand in première

Vandaag (22 oktober 2012) vond op het station van Haarlem het premièreconcert van Musical on Demand plaats. Paul Keizer (initiatiefnemer & producent) presenteerde zijn nieuwe bedrijf. Een bedrijf dat zich richt op musical op maat voor elke gelegenheid.

Tien solisten, onder wie Tony Neef, Renée van Wegberg, Yoran de Bont en Sara Gracia Santacreu, lieten horen en zien aan pers, liefhebbers en (mogelijke) investeerders wat Musical on Demand inhoudt. Musical is meer dan vrolijke liedjes. Voor elke gelegenheid en voor iedereen is er wel een geschikte musicalsong, zo luidde de boodschap. Naast klassiekers uit Miss Saigon en The Phantom of the opera werd er ook minder bekend werk ten gehore gebracht, zoals een lied uit de voorstelling A new world van Jason Robert Brown. Dat ‘on demand’ ook echt ‘on demand’ is, bewees de groep door songs in te zetten op basis van suggesties van het publiek.

Musical Reports was bij dit premièreconcert aanwezig en maakte zowel een foto- als een video-impressie. In afwachting van beide reportages hier alvast de spetterende afsluiter van de avond: “Ik lach om zwaartekracht” door Renée van Wegberg.

Videokwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kun je de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien je de video wel op HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies