Eerste maand ‘Hij Gelooft in Mij’ uitverkocht, extra shows in 2013

Alle voorstellingen van Hij Gelooft in Mij in november zijn uitverkocht en voor december is er nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Vanwege zeer grote belangstelling voor Hij Gelooft in Mij gaat de kaartverkoop voor de voorstellingen in februari en maart 2013 vandaag open. De première van Hij Gelooft in Mij is op zondag 11 november in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Hij Gelooft in Mij is het muzikale verhaal over het leven van André Hazes en is exclusief te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.  Het script is geschreven door Kees Prins en Frank Ketelaar, de regie is in handen van Ruut Weissman. De hoofdrollen worden gespeeld door Martijn Fischer (André Hazes), Chantal Janzen/ Hadewych Minis (Rachel Hazes), Tina de Bruin, Cees Geel, Hajo Bruins en Doris Baaten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies