Dik Trom stelt zich voor aan de pers

Vandaag presenteerde Rick Engelkes zijn nieuwste familie musical: Dik Trom. Musical Reports was op deze perspresentatie aanwezig en deed verslag. Naast dat Musical Reports het optreden (4 liedjes) vastlegde op foto en video, spraken wij ook met Ara Halici (Max de Magiër), Simon Zwiers (Vader Trom), Joes Brauers (Dik Trom) & Vera Mann (Mevrouw Schimmelpennick).

In afwachting van de reportages die spoedig zullen volgen, hebben we nu al een voorproefje van de optredens voor je klaar staan. Het lied “Alles onder één dak” (video), gezongen door de voltallige cast van Dik Trom de musical.

Videokwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kun je de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien je de video wel op HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies