Martin van der Starre in ‘Woodstock’ theaterconcert

Ruim 40 jaar na het legendarische muziekfestival Woodstock is de line-up live te horen in ruim 40 Nederlandse theaters. Woodstock – The Story is een reis terug in de tijd waar o.a. Janis Joplin, Joe Cocker, Jimi Hendrix, Tim Hardin, Crosby Stills Nash, Creedence Clearwater Revival, Santana, The Band, Jefferson Airplane, Melanie en The Who herleven. Producent New Entertainment heeft deze muzikale erfenis vertaald naar een integer theaterconcert en tegelijkertijd een krachtig rockfeest. De live band bestaat uit Martin van der Starre (bekend van o.a. Jesus Christ Superstar en We Will Rock You), Matthijs van Noort, Muriël te Loo, Thomas Meeuwis, David Aferiat, Kobus Groen, Tim Beudel en Door Raeymaekers. Laurens ten Den is de Master of Ceremony. Woodstock – The Story is te zien tot en met zaterdag 23 februari 2013 en gaat in première op zaterdag 10 november aanstaande om 20:15 uur in het Stadstheater in Zoetermeer.

De show kent reeds een zeer succesvolle try-out periode. “We krijgen ongelooflijk veel reacties van mensen die zeggen dat het gevoel van de love & peace generatie hen op een humorvolle en ongedwongen manier onder de huid kruipt. Publiek blijkt zich tijdens de voorstelling volledig te verliezen in het gevoel én de emotie van de idealen van toen. Dat ervaren wij als een groot compliment, want dat was onze doelstelling” aldus regisseur, schrijver en acteur Laurens ten Den.

Muzikaal leider Matthijs van Noort vult aan: “De band bestaat uit buitengewoon goede musici van nu en klinkt tegelijkertijd authentiek. Uit de publieksreacties merken we dat het ons lukt het gevoel over te brengen waar dit prachtige repertoire om vraagt. Ze worden merkbaar overdonderd en belonen ons met staande ovaties.”

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies