Musical on Demand: Musical op bestelling

Op 22 oktober 2012 vond op het station van Haarlem het premièreconcert van Musical on Demand plaats. Paul Keizer (initiatiefnemer & producent) presenteerde zijn nieuwe bedrijf. Een bedrijf dat zich richt op musical op maat voor elke gelegenheid. Tien solisten, onder wie Tony Neef, Renée van Wegberg, Yoran de Bont en Sara Gracia Santacreu, lieten horen en zien aan pers, liefhebbers en (mogelijke) investeerders wat Musical on Demand inhoudt. Musical Reports maakte de onderstaande video-impressie van het concert.

Wat: Musical on Demand
Wie: o.a. Tony Neef, Renée van Wegberg, Yoran de Bont, Steven Roox
Waar: Wachtruimte Haarlem CS
Datum: 22 oktober 2012 (kickoff)
Door: Sebas van Buuren

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Videokwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kun je de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien je de video wel op HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies