“Floor & Friends 2012” te zien in twee Amsterdamse theaters

Floor & Friends is terug met een geheel nieuwe voorstelling en dit jaar op twee locaties! Dit jaarlijks terugkerende liedjesprogramma van vijf Frank Sanders Alumni is een mix van bekend en onbekend musical-, pop-, en kleinkunstrepertoire.

In een avond vol humor, enthousiasme, emotie en energie ziet u krachtige grote, zwoele én mooie kleine nummers. Reserveer snel, want voorgaande jaren wezen uit: VOL is ook echt VOL! Zoals als elk jaar bestaat de cast uit Roos van Breukelen (o.a. Jeans), Petra Creutzberg (o.a. The Voice of Holland), Florens Eykemans (o.a. Urinetown), Britt Lenting (o.a. The Little Mermaid) en Barbera van der Kaay (o.a. Shrek de Musical).

4 december te zien in het Polanentheater te  Amsterdam om 20:15u. Reserveren kan via www.polanentheater.nl / tel: 020-682 13 11

18 december te zien in het Compagnietheater te Amsterdam om 21:00 u. Reserveren kan via www.compagnietheater.nl / tel: 020-520 53 20

Kaarten kosten voor beide shows €12,50.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies