Scott Alan geeft a.s. maandag verrassingsconcert in Theater M-Lab

Scott Alan geeft maandag 5 november aanstaande een uniek verrassingsconcert in Theater M-Lab in Amsterdam. Hij wordt bijgestaan door musicalsterren Willemijn Verkaik, Renée van Wegberg en Freek Bartels. Alan zal er zijn repertoire voor het eerst live aan het Nederlandse publiek presenteren. Het is niet alleen de Nederlandse primeur voor Scott, maar het is ook de eerste keer dat de beide groene Wicked heksen Willemijn en Renée samen op het podium staan.

De in New York woonachtige componist Scott Alan is een bekendheid in de internationale musicalscène door zijn cd’s waarop gevierde Broadwaysterren zoals Stephanie J. Block en Kerry Ellis maar ook soulzanger Marc Broussard zijn repertoire zingen. Ook Willemijn Verkaik is op twee van zijn cd’s te beluisteren. Op deze avond is tevens het door Scott gecomponeerde en door Willemijn opgenomen Watch Me Soar te horen evenals andere bekende Alan-songs als I’m A Star en Home.

Scott en Willemijn droomden al langer over een gezamenlijk concert op Nederlandse bodem maar door hun volle agenda’s was het er nog niet van gekomen. Scott, die voor een concert in Londen was, liep door orkaan Sandy vertraging op voor zijn vlucht naar New York en wilde zijn tijd goed gebruiken. De twee besloten tijdens een skype gesprek spontaan een last-minute concert in Nederland te geven.

Update: Het concert is al uitverkocht. Binnen 30 minuten waren alle kaartjes weg.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies