Soldaat van Oranje voltooit tweede dienstjaar

Op 30 oktober 2010 ging onder toeziend oog van koningin Beatrix de musical Soldaat van Oranje in première. Nu twee jaar later is nog steeds elke voorstelling uitverkocht. Reden voor een feestje; nu geen feest met bobo’s, maar met theaterliefhebbers.

Na twee jaar hebben al tien verschillende dames de rol van koningin Wilhelmina vertolkt en hebben drie mannen de hoofdrol op zich genomen. Maar Musical Reports raakt de tel kwijt als het gaat om het aantal overige castwissels. Goed nieuws is dat de beste Soldaat van Oranje weer terug is! Matteo van der Grijn vertolkte deze rol twee jaar geleden tijdens de première en na een jaar afwezigheid is hij weer terug op zijn plaats. Naast zijn aangename voorkomen is het spel van Van der Grijns subliem. Zijn vertolking van Erik Hazelhoff Roelfzema is stoer, oprecht, dapper en integer tegelijk. Dubbel geluk is dat tevens de beste Charlotte (de geliefde van Erik Hazelhoff Roelfzema) nu samen met Van der Grijn te zien is. Linde van den Heuvel zet een uiterst sterke, verdeelde en zo nu en dan breekbare Charlotte neer.

Soldaat van Oranje staat na twee jaar nog steeds als een huis. Heb je Soldaat van Oranje nog niet gezien? Dan moet je dit natuurlijk gezien hebben. Heb je de voorstelling al eens gezien? De sublieme castcombinatie van dit moment is zeker een reden om nóg een keer gaan.

Op dit moment zijn er kaarten te koop tot en met februari 2013. Een eind lijkt echter, gezien de goede kaartverkoop, nog niet in zicht; een unicum in deze tijden. Op naar een succesvol derde dienstjaar! Meer informatie op: http://www.soldaatvanoranje.nl.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies