Foto’s van Kiss Me Kate

Kiss Me Kate is – na Shakespeare in Concert natuurlijk – het eerste wapenfeit in het Shakespeare-themajaar van Theater M-Lab. In de jaren ’60 geschreven voor een enorme cast en ensemble, maar in deze versie heeft Daniël Cohen de cast teruggebracht naar slechts vier personen. Op donderdag 1 november was de première. Wil je gaan kijken, koop dan snel je kaartje want Kiss Me Kate is maar te zien tot 10 november.

Wat: Kiss me Kate
Wie: Guus Bok, Na-Young Jeon, Wim van den Driessche & Frédérique Sluyterman van Loo
Waar: M-Lab, Amsterdam
Wanneer: 1 november 2012 (première)
Door: Neeltje Knaap

Lees hier de recensie van Kiss Me Kate.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies