Dik Trom de musical: Een presentatie met een zilveren randje

Op 25 oktober presenteerde Rick Engelkes zijn nieuwste familie musical: Dik Trom. Musical Reports was op deze perspresentatie aanwezig en deed verslag. Nadat de cast een optreden van 4 liedjes gaf spraken wij met Ara Halici (Max de Magiër), Simon Zwiers (Vader Trom), Joes Brauers (Dik Trom) & Vera Mann (Mevrouw Schimmelpennick) over deze nieuwe Nederlandse familiemuiscal.

Wat: Dik Trom de musical
Wie: o.a. Ara Halici, Vera Mann, Casper van Hensbergen
Waar: Ydek Amsterdam
Datum: 25 oktober 2012 (perspresentatie)
Door: Sebas van Buuren

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Videokwaliteit

De video speelt niet automatisch af in HD kwaliteit. Wil je maximaal genieten van de reportage? Dan kun je de video het beste via YouTube zelf bekijken en de kwaliteit aanpassen. Indien je de video wel op HD kwaliteit bekijkt raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies