Extra voorstellingen Anastasia de musical!

Afgelopen zomer en herfst reisde Anastasia de musical naar diverse theater in de Randstad. Wegens de overweldigende reacties van publiek en pers zijn er extra voorstellingen geboekt! Tussen Kerst en Oud & Nieuw zal de voorstelling nog vier keer te zien zijn in het Fulcotheater in IJsselstein. Daarna valt definitief het doek voor de voorstelling. De kritieken waren nog nooit zo lovend. Ron Boszhard (een trouwe bezoeker): “absoluut de beste FanWork musical ooit.” Carlo Boszhard vond de cast “enorm getalenteerd” en Jean van de Velde vind: “Het verhaal is aangrijpend, de dans, de zang en de aankleding is tot in de puntjes verzorgd. Kinderen kijken hun ogen uit, volwassenen houden hun ogen nauwelijks droog.” Anastasia de musical is op 28 en 29 december te zien in het Fulcotheater in IJsselstein. Kaarten kosten € 18,- en zijn te bestellen via 030 – 686 69 11 of www.fanwork.nl/anastasia.

Anastasia de musical sleept je mee in één van de grootste mysteries van de 20e eeuw! Een prinses die verdween zonder een spoor na te laten. Na een ijzersterke Jungle Book komt FanWork Musicals dit jaar terug met Anastasia de musical. Misschien wel één van de mooiste verhalen die onze geschiedenis rijk is. Ga mee in een avontuur van een meisje dat misschien wel een prinses is! Wordt Anastasia de troonopvolger of is Raspoetin in staat om de Romanov dynastie te stoppen? De show is geschikt voor iedereen van 3 tot 103! Mis deze magische musical niet! De afgelopen jaren is de pers lovend geweest over FanWork Musicals; “FanWork is een echte kweekvijver voor talent”, “Het kan niet anders of we gaan nog een hoop horen van deze talenten”, “Een broeikas van komisch-, zang- en danstalent”.

FanWork Musicals is met haar bijna 900 leden, inmiddels één van de grootste jeugdtheaterscholen van Nederland. In Anastasia de musical spelen de grootste talenten. De afgelopen jaren werden vele FanWork-talenten aangenomen op de betere vakopleidingen in Nederland. Zo zitten Annefleur van den Berg ( Speelde bij FanWork o.a. Prinses Marianne, Kadeem, en Pocahontas) en Esmee Dekker (Speelde o.a. Prinses Yasmine, Esmeralda en Kiran en won “FanWork Talent van het jaar 2010”) momenteel in het tweede jaar van hun opleiding aan de Frank Sanders Akademie. Tessa Brockhoff (o.a. Clopin) studeert aan het Fontys Conservatorium en Yannick Plugers (o.a. Jafar en Powhatan) speelt in Shrek de musical. Frank van der Steen, mede-eigenaar van FanWork: “Ieder jaar worden diverse castleden aangenomen op prestigieuze vakopleidingen. Ook dit jaar zijn er weer diverse castleden aangenomen. Ik weet zeker dat we in de toekomst van diverse “FanWorkers” gaan horen! In Anastasia de musical speelt het musicaltalent van de toekomst!”

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies