Nu al extra shows ‘Peter Pan – The Never Ending Story’ in verkoop!

Van de week maakten producent Music Hall bekend dat er extra shows in verkoop gaan voor de meest spectaculaire arena show ooit ‘Peter Pan – The Never Ending Story’. Deze extra shows worden gespeeld op donderdag 14 februari (19.00 uur) en zondag 17 februari (15.00 uur). Peter Pan wordt grootser dan ooit met een perfecte mix van spektakel, visuele magie, special effects en filmische muziek met veel bestaande hits.

‘Peter Pan – The Never Ending Story’ wordt dé verrassing van 2013 en wordt een indrukwekkende show waarin acrobatie, zang, de nieuwste vliegtechnieken (Peter Pan vliegt écht!) en performance samensmelten in een totaalbeleving. Het enorme decor, dat de gehele vloer van de Ziggo Dome beslaat, neemt door middel van prachtige projecties het publiek keer op keer mee naar nieuwe werelden en avonturen.

‘Peter Pan – The Never Ending Story’ is te zien in Ziggo Dome te Amsterdam.
14 februari – 19.00 uur (Valentijnsdag)
15 februari – 19.00 uur
16 februari – 15.00 uur
17 februari – 15.00 uur

Meer informatie over de show is te vinden op www.peterpan.is Tickets voor bovenstaande shows zijn verkrijgbaar via www.seetickets.nl en via See Tickets: 0900 – 1353 (€ 0,45 ct. p.m.)

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies