WIN: Versieren kerstboom en bezoek aan Sprookjesboom musical!

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN! Als Roodkapje tegen Klein Duimpje zegt: “Je bent ook veel en veel te klein!” is voor hem de maat vol! Hij wil niet langer zo klein zijn! Maar hoe wordt iemand groot? Heks maakt sluw gebruik van de wens van deze kleine jongen. Ze tovert hem, natuurlijk in haar eigen voordeel, groot. Klein Duimpje komt er samen met iedereen in het Sprookjesbos achter wat het is om groot te zijn. Maar is groter zijn eigenlijk wel beter?  Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur is t/m 24 februari exclusief te zien in het Efteling Theater. www.eftelingtheater.com

De Sprookjesbosbewoners uit Sprookjesboom de Musical nodigen een aantal gezinnen uit, om hun mooist versierde kerstbal te komen ophangen in de kerstboom bij het Efteling Theater. Klein Duimpje, Roodkapje en Assepoester zijn uiteraard ook aanwezig om de gezinnen te helpen met het versieren van de kerstboom. Vervolgens mogen de gezinnen een bezoek brengen aan Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur!

Musical Reports mag in samenwerking met de Efteling één gezin uitnodigingen voor het versieren van de kerstboom en het bezoeken van de musical!

Stuur voor 18 november een mail naar prijsvraag[@]musicalreports.nl waarom jij aanwezig wil zijn bij deze bijzondere gelegenheid en waarom jouw kerstbal een plekje verdient in de kerstboom. Doe dit o.v.v. ‘Sprookjesboom’. Wie weet wordt jouw gezin (maximaal 4 personen) uitgenodigd om op 25 november te komen helpen.

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies