John Kraaijkamp Musical Awards komen volgend jaar terug

Met trots presenteert de Stichting Musical Awards de nieuwe vakjury voor de selectie en keuze van de komende winnaars van een Musical Award. Tevens is besloten het huidige bestuur te verbreden. Daartoe zijn drie nieuwe leden benoemd. De nieuwe vakjury, die de nominatiecommissie vervangt, bestaat uit voorzitter Cornald Maas en de leden Caroline Frerichs, Erik Jonk, Peter Noten, Hilde Scholten, Gijs Staverman en Henriëtte Tol.

Het huidige bestuur van de Stichting Musical Awards bestaat uit voorzitter Hans van Veggel en de leden Frank Klijberg, Gerda Kroeze-Knol, Peter Prein, Hilde Scholten en Eric van Tijn. De nieuwe, aanvullende bestuursleden zijn Ton Fiere, Ruud de Graaf en Albert Verlinde.

De Stichting Musical Awards is in het voorjaar van 2000 opgericht op initiatief van Joop van den Ende om de bijzondere prestaties van de uitvoerende kunstenaars en creatieven van musicalproducties te eren met een speciale prijs. De winnaars worden traditioneel bekend gemaakt tijdens een jaarlijks evenement dat naar verwachting ook deze keer weer live wordt uitgezonden op televisie. De uitreiking van de Musical Awards draagt in bredere zin bij aan de promotie van de musical in Nederland. In de periode voorafgaand aan het Musical Awards Gala worden de nominaties bekend gemaakt van de personen die in een bepaalde speelperiode een buitengewone creatieve of artistieke prestatie hebben geleverd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies