Première Shrek – Curtain Call

Wat een feest op het podium na afloop van de première van Shrek. Er werd lang uitgekeken naar deze dag; al jaren geleden werden de eerste plannen gesmeed om deze show naar Nederland te halen. De musical vertelt het verhaal van de Oger Shrek (William Spaaij) die op zijn zevende verjaardag door zijn ouders naar een moeras is gestuurd om een rustig en eenzaam leven te leiden. Als Lord Farquaad (Paul Groot) vervolgens alle sprookjesfiguren uit zijn koninkrijk gooit en deze allemaal in Shreks moeras terecht komen, is het gedaan met de rust. Om dit ongedaan te maken gaat de dappere, maar enigszins lompe Oger samen met een hyperactieve ezel (Rogier Komproe) op zoek naar prinses Fiona (Kim-Lian van der Meij) die -zoals dat gaat bij prinsessen- uit een hoge toren gered moet worden. Kijk hier naar de foto’s van de “I am a believer”-medley en het slotapplaus.

Wat: Shrek, de musical
Wie: O.a. William Spaaij, Kim-Lian van der Meij, Paul Groot, Rogier Komproe
Waar: Rai Theater, Amsterdam
Wanneer: 4 november 2012 (Curtain Call)
Door: Neeltje Knaap

De recensie van de voorstelling vindt u hier
Een eerdere reportage van de decorpresentatie staat hier
En een fotoreport van de groene loper staat hier

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies