Annie 2.0 stelt zich voor aan de pers

Met trots presenteerde Albert Verlinde Entertainment afgelopen woensdag zijn nieuwste musical Annie aan de pers, compleet in decor en kostuum. Of eigenlijk Annie 2.0, aldus algemeen directeur Jeroen Dona. Want de oude musicalklassieker is voor seizoen 2012/2013 in een frisser, energieker en eigentijdser jasje gestoken. De musical speelt zich af in de crisisjaren ’30. De huidige crisis bleek een mooi gegeven om een nieuw, actueel nummer te schrijven. Ondanks deze barre tijden is er voor Annie de Musical goed nieuws: nog vóór de première zijn er al voorstellingen bijgeboekt: de tournee zal eindigen in Koninklijk Theater Carré op 3 mei 2013. De musical gaat op 25 november in première in Theater aan de Parade, Den Bosch.

Wat: Annie de Musical
Wie: o.a. Tony Neef, Jenny Arean, Gerrie van der Klei, Maike Boerdam, Joey Schalker, Cindy Bell
Waar: Schouwburg Het Park, Hoorn
Wanneer: 7 november 2012 (perspresentatie)
Door: Alex Douma

De cast trakteerde de pers op enkele scènes. In ‘N.Y.C.’ neemt Daddy Warbucks (Tony Neef, die speciaal voor deze rol zijn hoofd kaal heeft geschoren) Annie en zijn elegante assistente Grace (Maike Boerdam) een avondje mee uit. In het weeshuis beklaagt Miss Hannigan (Jenny Arean) zich over haar ‘Meidengrut’, dansen de weesmeisjes op ‘Draag vandaag uw pak, maar ook een lach’ en verzinnen Rooster (Joey Schalker) en Lily (Cindy Bell) samen met Miss Hannigan (deze keer gespeeld door Gerrie van der Klei) een plan om de ‘poen te pakken’. Mirre Licht had de eer om als Annie een prachtige vertolking van ‘Morgen’ ten tonele te brengen. Na afloop van de preview werd traditiegetrouw met de gehele cast de taart aangesneden, waarbij uiteraard alle Annie’s én Sandy present waren. Kijk hier naar de foto’s.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies