WIN de Studio 100 musical Robin Hood op dvd!

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN Robin Hood, de musical vertelt het bekende verhaal van de stoere Robin Hood en zijn bende. Zij bestrijden de tirannie van Koning Jan (de broer van de goede koning Richard) en stelen van de rijken om dit terug te geven aan de armen. Natuurlijk ontbreekt ook het liefdesverhaal niet, waarbij Robin Hood de liefde van z’n leven vindt in de mooie Marianne, de nicht van Koning Jan, en daarmee de nodige risico’s neemt en uiteindelijk gevangen genomen wordt.

Sinds kort is de musical te koop op dvd! Liefhebbers kunnen nagenieten, en mensen die het gemist hebben kunnen alsnog kennismaken met de Studio 100-versie van Robin Hood! Musical Reports ontving een exemplaar en genoot van de prachtige registratie van deze vrolijke musical! De dvd is dan ook het ultieme cadeautje voor de decembermaand!

Musical Reports mag in samenwerking met Studio 100 4 exemplaren van de dvd verloten!

Hoe maak je kans op de dvd van Robin Hood? Dan kan op twee verschillende manieren!

Twitter: Plaats of retweet de volgende tekst op Twitter en zorg dat je Musical Reports ook volgt! Doe dit vóór 30 november. We zijn HIER op Twitter te vinden.

Ik volg @MusicalReports en RT dit bericht. Zo maak zo kans op de dvd van de Studio 100 musical ‘Robin Hood’.

Facebook: Ook via Facebook kun je een exemplaar van de dvd winnen! Je maakt ook kans op de dvd door op Facebook op ‘Vind ik leuk’ te klikken op onze pagina en het onderstaande bericht te plaatsen op Facebook. HIER zijn we te vinden op Facebook. Meedoen kan tot 30 november.

Ik LIKE MusicalReports op Facebook en deel dit bericht en maak zo kans op de dvd van de musical Robin Hood van Studio 100. Meer info over de prijsvraag: http://musicalreports.nl/?p=14724

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies