Kinderen mogen schoen zetten bij The Little Mermaid

Kinderen die de aankomende twee weken een bezoek brengen aan de Disney familievoorstelling The Little Mermaid mogen de schoenen uit doen in het theater. Sinterklaas slaat het theater niet over en brengt van zaterdag 17 november tot en met woensdag 5 december een bezoek aan het Beatrix Theater in Utrecht. De kinderen kunnen voor de voorstelling hun schoen zetten en op de foto gaan met Sinterklaas en Zwarte Piet. Na afloop zit er vast en zeker een cadeautje in de schoen. Ook tijdens de kerstperiode zullen de kinderen een extraatje krijgen bij een bezoek aan Disney’s The Little Mermaid. De ouders worden ook niet vergeten: kinderen tot en met 16 jaar mogen vanaf 16 november gratis mee met een betalende ouder. Hiermee wordt een Disney traditie opgevolgd waarbij kinderen in de winterperiode gratis toegang hebben tot Disneyland Parijs.

The Little Mermaid is het tijdloze verhaal dat plaatsvindt in het magische Koninkrijk diep in de zee. De getalenteerde, krachtige vrouw Ariël verlangt naar de wereld op het land en gaat tijdens haar ontdekkingsreis op zoek naar een onbereikbare liefde. Heeft ze genoeg lef om haar vader te trotseren, wint ze het van het kwaad en heeft ze genoeg overtuigingskracht om de liefde van haar leven voor zich te winnen? Een musical over het volgen van je hart en het verwezenlijken van grote dromen.

De Disney familiemusical The Little Mermaid is ook volgend jaar exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies