Repetities M-Lab’s Een Wintersprookje van start

Gisteren zijn in Theater M-Lab de repetities gestart voor de nieuwe familiemusical Een Wintersprookje. Het team bestaat uit: Marije Gubbels (regie), Liss Walravens, Oedo Kuipers, Lard Adrian, Albert Klein Kranenburg, Lynn Jansen (spel),  Jan Groenteman (muziek en liedteksten) en scriptschrijver Sytze Schalk.

Lang geleden schreef William Shakespeare een maf verhaal over een maffe koning die een grote fout begaat. Of was hij gewoon boos? Om het goed te maken, gaat hij op zoek naar zijn dochter. Tijdens deze zoektocht moet hij vechten met een wilde beer, praat hij met een standbeeld en ontmoet hij een verliefde prins en een stoere prinses. Lukt het de koning te ontdooien en vindt hij daardoor zijn dochter terug?

Deze kerstvakantie laten vijf acteurs en twee muzikanten iedereen vanaf 8 jaar kennismaken met dit hoopvolle musicalsprookje vol mafketels. Een Wintersprookje is exclusief te zien in Theater M-Lab van 21 december t/m maandag 7 januari.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies