Shrek nodigt kidsreporters uit om te recenseren!‏

Na de lovende recensies die zijn verschenen, naar aanleiding van de zinderende galapremière van Shrek de Musical, krijgen nu kidsreporters van schoolkranten in heel Nederland de bijzondere mogelijkheid een recensie te schrijven over de musical! Voorafgaand aan de musical krijgen maar liefst 60 jonge reporters een workshop ‘recensie schrijven’ van Erik Jonk, eindredacteur bij dagblad Metro, en is er de mogelijkheid hem vragen te stellen.

Voor de show van vrijdag 30 november om 20:00 uur, zijn er in het RAI Theater Amsterdam maar liefst 60 plaatsen beschikbaar voor kinderen die voor hun schoolkrant een recensie kunnen schrijven van Shrek de Musical. Per school mogen twee kinderen zich aanmelden voor deze unieke kans. Dus ken jij of ben jij een kidsreporter die graag tips ontvangt van een echte professional en wil jij verslag doen van de spectaculaire musical Shrek? Meld je dan uiterlijk a.s. donderdag 29 november vóór 12.00 uur aan via een e-mail naar marketing@royalpromotions.nl en verwerk hierin met hoeveel personen je aanwezig bent en welke school(krant) je vertegenwoordigt.

Shrek de Musical is nog tot en met half maart exclusief te zien in het RAI Theater Amsterdam. Meer informatie en kaartverkoop: www.shrekdemusical.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies