Nonnen landen in Nederland

Het zal een vreemd gezicht geweest zijn: nonnen die uit de lucht komen vallen boven Nederland. Deze stunt werd bedacht om de opening van de kaartverkoop (24 november 2012) van de nieuwe musical Sister Act onder de aandacht te brengen. Na onder andere Londen, New York en Parijs is deze langverwachte Nederlandse productie te zien vanaf maart 2013. Whoopi Goldberg is medeproducent en in de hoofdrollen spelen onder anderen Simone Kleinsma en Carolina Dijkhuizen.

Klik op de foto om hem te vergroten.

no images were found

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies