Marijn Brouwers week lang huisartiest in Theater Carré

Het Omroep Max ontbijtprogramma Wekker-Wakker! zendt vanaf morgen, maandag 26 november, een week lang iedere ochtend van 6.00 tot 10.00 uur live uit vanuit Theater Carré op Radio 5. Marijn Brouwers is huisartiest en zingt elke ochtend twee liedjes van artiesten die in Carré hebben gestaan, zoals Frans Halsema, Toon Hermans, Herman van Veen en Randy Newman. Ook zingt hij uit musicals die in het theater te zien waren zoals En nu naar bed en Foxtrot. Marijn wordt begeleid door pianist Marc-Peter van Dijk.

Wekker-wakker! eert hiermee het beroemde Amsterdamse Theater dat dit jaar 125 jaar bestaat. De hele week ontvangen presentatoren Govert van Brakel en Léonie Sazias gasten die een bijzondere band hebben met Carré zoals Karin Bloemen, Lenny Kuhr, Hennie Vrienten, Rob de Nijs en Tony Eijk. Daarnaast haalt Wekker Wakker! met de kinderen van bekende artiesten die ooit in Carré hebben gestaan herinneringen op.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies