AVRO Musical Moods viert verjaardag met ‘De Musical Top 50 2013’

In februari 2013 bestaat het Radio 2-programma AVRO Musical Moods precies vijf jaar. Om dit te vieren zendt Musical Moods de hele maand februari ‘de Musical Top 50 2013’ uit. Deze toplijst met de beste musicalnummers, afgewisseld door interviews met musicalsterren wordt gepresenteerd door Frits Sissing.

Van maandag 7 tot en met donderdag 31 januari 2013 kan iedereen via musicalmoods.avro.nl stemmen op zijn of haar drie favoriete musicalnummers uit de keuzelijst. Deze lijst bestaat uit honderden verschillende musicalnummers die sinds 1960 in Nederland te zien zijn geweest en waar een opname van bestaat. De keuzelijst is samengesteld door musicalkenner Maxim Bezembinder, de vaste samensteller van Musical Moods. Op 7 januari 2013 wordt in de uitzending van Musical Moods de stemsite gelanceerd door een bekende musicalster. De Musical Top 50 is te horen in de vier Musical Moods-uitzendingen tijdens de jubileummaand februari 2013.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies