Kerstklassiekers in een ander jasje bij Xmas Gone Mad

In de aanloop naar de meeste bezongen feestdagen van het jaar is in de Philharmonie Haarlem een bijzondere serie voorstellingen te zien: Xmas Gone Mad – Een Hilarisch Kerstconcert. In de show worden overbekende kerstklassiekers nét even anders uitgevoerd dan u gewend bent. Nummers als Baby, It’s Cold Outside, All I Want For Christmas Is You en Have Yourself a Merry Little Christmas gaan ineens over de stress rond het kerstdiner, verlanglijstjes en het ontwarren van strengen kerstlichtjes. Maar niet alleen de frustraties van de gewone mens komen aan bod: zelfs bij de Kerstman thuis blijkt niet alles koek en ei te zijn! Als de rendieren en kerstelven dan ook nog hun arbeidsomstandigheden ter discussie gaan stellen, is de waanzin compleet. Komt het ooit nog wel goed met Kerstmis?

De cast van Xmas Gone Mad bestaat uit Erik Brey, Laurie Reijs, Cinthia de Neef en Paul Walthaus.  Alle vier hebben zij met hun prachtige stem naam gemaakt in de theater- en muziekwereld.   Het ensemble bestaat uit studenten van de Lucia Marthas Dansacademie. Deze negenkoppige cast zorgt er met zang en dans voor dat kerst dit jaar vroeger én vrolijker is dan ooit tevoren.

Het Creatieve Team van Xmas Gone Mad bestaat uit Petra C. van der Eerden (liedteksten en kostuums), Michiel Münninghoff (muzikale leiding), Rich Ascroft (regie en choreografie) en Marinus de Graaf (productie en vormgeving). De voorstelling wordt geproduceerd door M Theaterproducties.

Xmas Gone Mad, een hilarisch kerstconcert is te zien op 11, 12 en 13 december in de Philharmonie Haarlem. Reserveren van kaarten kan telefonisch (023-5121212, keuze 1, ma t/m vr 10.00-14.00 uur) of online via www.theater-haarlem.nl. Meer informatie over de voorstelling is te vinden op www.xmasgonemad.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies