Wereldpremière Les Misérables live te volgen via livestream

Vanavond is de wereldpremière van Les Misérables in Londen. O.a. Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway en Amanda Seyfried zijn hierbij aanwezig. De première is live te volgen via:

Les Misérables is de verfilming van de succesvolle musical. De film is geregisseerd door Tom Hooper (Academy Award® winnaar voor The King’s Speech). De bekende liedjes, waaronder “I Dreamed a Dream,” “Bring Him Home”, “One Day More” en “On My Own”’, worden vertolkt door een internationale sterrencast, waaronder Hugh Jackman (Jean Valjean), Oscar® winnaar Russell Crowe (Javert), Anne Hathaway (Fantine), Amanda Seyfried (Cosette), Eddie Redmayne (Marius), Aaron Tveit (Enjolras), Samantha Barks (Eponine), Sacha Baron Cohen (Thénardier) en Helena Bonham Carter (Madame (Madame Thénardier).

Les Misérables draait vanaf 10 januari 2013 in de Nederlandse bioscoop.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies