Perspresentatie Een Wintersprookje

Het volgende hoofdstuk van het Shakespeare-seizoen in Theater M-Lab staat op het punt van beginnen. Dit keer een familievoorstelling (8+), gebaseerd op het relatief onbekende stuk “A Winters Tale”. Een bizar verhaal, gespeeld door een kleine cast, waardoor er veel met dubbelrollen gespeeld gaat worden. Zelfs de muzikanten ontkomen er niet aan; ook zij nemen allerlei extra rollen op zich. Shakespeare voor kinderen? Jazeker, want hoewel bizar is het ook een luchtig stuk met zeer pakkende muziek.

Wat: Een Wintersprookje
Wie: O.a. Albert Klein Kranenburg, Oedo Kuipers, Liss Walravens
Waar: Theater M-Lab, Amsterdam
Wanneer: 4 december 2012 (perspresentatie)
Door: Neeltje Knaap

Zoals bekend krijgt Theater M-Lab volgend jaar geen subsidie meer. Hierdoor komt het voortbestaan ernstig in gevaar, en is de kans aanwezig dat de ze de deuren moeten gaan sluiten. Dit zal een zeer groot gemis zijn voor de theaterwereld; menig musicalartiest is hier begonnen, en het is dé plek om nieuwe producties te lanceren en te testen. Er is een aanzienlijk bedrag nodig aan fondsen en giften – elke eigen productie kost meer geld dan het oplevert – maar ook jij kunt helpen. Uiteraard door de voorstellingen te blijven bezoeken, maar bijvoorbeeld ook door Vriend van M-Lab te worden. Via Voor De Kunst kun je zelfs bijdragen aan deze specifieke productie. 

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies