Hugo Haenen keert na revalidatieproces terug bij The Little Mermaid

In september 2011 werd Hugo Haenen getroffen door een hersenontsteking. Na een revalidatieproces zal hij vanaf januari 2013 zijn werk als acteur hervatten. In het nieuwe jaar is Hugo Haenen te zien in de rol van Grimsby in Disney’s The Little Mermaid, hij neemt de rol over van Frans Mulder. Frans start in januari met de repetities voor Sister Act, waar hij de rol van Monseigneur O’Hara op zich neemt. Disney’s The Little Mermaid speelt exclusief in het Beatrix Theater in Utrecht.

Hugo was eerder te zien in musicals als Mary Poppins, Ciske de Rat – de Musical, My Fair Lady en The Sound of Music. Voor de rol van Kapitein Von Trapp ontving Hugo in 2003 een John Kraaijkamp Musical Award in de categorie Beste Mannelijke Hoofdrol. Tevens was Hugo te zien in diverse televisieseries en films.

De hoofdrollen in dit onderwaterspektakel worden gespeeld door Tessa Sunniva van Tol (Ariël), Tommie Christiaan (Prins Erik), Marjolijn Touw (Ursula), Roberto de Groot (Koning Triton) en Juan Wells (Sebastiaan).

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies