Pearl Jozefzoon en Joke de Kruijf in musical aflevering ‘AVRO’s Maestro’

Donderdagavond in de zesde aflevering van AVRO’s Maestro treden er drie speciale gasten op: Wouter Hamel, Pearl Jozefzoon en Joke de Kruijf. De overgebleven drie Maestro-kandidaten moeten naast deze solisten het Cor Bakker Combo en het Holland Symfonia-orkest dirigeren. Deze aflevering staat helemaal in het teken van musical- en Broadwaynummers. Maestro is aanstaande donderdagavond om 20.30 uur te zien bij de AVRO op Nederland 1.

Wouter Hamel: “Eindelijk hebben we Maestro ook in Nederland. Ik kende het al van de BBC. Het is een erg goed programma waardoor klassieke muziek bij een breed publiek onder de aandacht komt. Ik vind het erg leuk om er aan mee te doen. Ik denk dat Tanja Jess heel zwierig het bekende nummer Summertime van George Gershwin gaat dirigeren…”

Joke de Kruijf: “Ik vind het erg leuk dat ik door Lenette word gedirigeerd. Wij hebben allebei dezelfde arbeidsethiek door met hard werken en discipline ons doel te bereiken. Ik denk dat Lenette het hierdoor erg ver kan schoppen in Maestro!”

Frits Sissing presenteert tot en met 27 december iedere week het nieuwe AVRO-programma Maestro om 20.30 uur op Nederland 1. In dit programma strijden de acht Bekende Nederlanders Wolter Kroes, Kleine Viezerik, Catherine Keyl, Brecht van Hulten, Michiel Romeyn, Joep Sertons, Tanja Jess en Lenette van Dongen om de titel ‘Maestro’. Zij proberen symfonieorkest Holland Symfonia in acht weken tijd perfect te dirigeren. Ze worden beoordeeld door een vakkundige jury bestaande uit: Otto Tausk (voorzitter), Isabelle van Keulen en Dominic Seldis. Tot nu toe zijn Brecht van Hulten, Joep Sertons, Catherine Keyl, Michiel Romeyn en Wolter Kroes door het orkest weggestemd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies