Musical Classics in Ahoy deze kerst op TV

Op kerstavond zendt de AVRO een registratie van het concert Musical Classics uit gepresenteerd door Frits Sissing. Op 30 maart 2012 traden bekendeNederlandse musicalsterren op in een uitverkocht Ahoy in Rotterdam. Tijdens dit feestelijke concert zongen zij de grootste musicalklassiekers aller tijden. Bekijk hier vast de eerste beelden van Musical Classics.Linda Wagemakers en Tony neef worden tijdens het concert na jaren weer herenigd met het nummer ‘De Laatste Nacht’ uit Miss Saigon. Henk Poort vertolkt nog één keer zijn glansrol als het spook uit The Phantom of the Opera en Pia Douwes schittert met haar grootste succes ‘Mijn leven is van Mij’ uit Elisabeth.

Ruim 20.000 musicalliefhebbers genoten van dit indrukwekkende musicalconcert, waar de crème de la crème van de Nederlandse musicalsterren optrad met nummers uit successen als: Grease, Dreamgirls, We Will Rock You, The Lion King, Tarzan en De Jantjes. Naast Linda Wagemakers, Tony Neef, Henk Poort en Pia Douwes schitterden ook sterren als Willeke Alberti, Anita Meyer, John Vooijs en Carolina Dijkhuizen op de planken. Zij  werden begeleid door The New Symphonics, een 55-koppig orkest onder leiding van dirigent Maurice Luttikhuis.

AVRO, Musical Classics: maandag 24 december om 22.50 uur op Nederland 1. De herhaling van Musical Classics is op woensdag 26 december om 13.05 uur op Nederland 1.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies