WIN 2 vrijkaarten voor Les Misérables + filmposter

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Les Misérables is de verfilming van de succesvolle musical die wereldwijd al door meer dan zestig miljoen mensen is gezien. De film is gemaakt door Tom Hooper, regisseur van de met Oscars® bekroonde film The King’s Speech.

Het wereldberoemde verhaal inclusief alle bekende nummers, waaronder “I dreamed a Dream,” “One Day More” en “On My Own,” wordt vertolkt door bekende acteurs zoals Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Sacha Baron Cohen en Helena Bonham Carter. De ex-gevangene Jean Valjean (Hugh Jackman) wordt na zijn vrijlating achtervolgd door de meedogenloze agent Javert (Russell Crowe). Het leven van Valjean verandert drastisch wanneer hij de zorg op zich neemt van het meisje Cosette (Amanda Seyfried), de dochter van de alleenstaande moeder Fantine (Anne Hathaway).

De adembenemende film Les Misérables, is vanaf 10 januari  te zien in de bioscoop.  De recensie van Musical Reports is HIER terug te vinden. Voor meer informatie kan je kijken op: www.lesmiserablesfilm.nl 

Musical Reports mag in samenwerking met Universal Pictures International 3 keer een set van 2 vrijkaarten voor Les Misérables + een filmposter verloten!

Met deze vrijkaarten kan je de film op een maandag, dinsdag,woensdag of donderdag in een bioscoop naar keuze gaan bekijken.Wat moet je doen om kans te maken op de vrijkaarten en de poster? Je kunt via Facebook, Twitter of e-mail kans maken. Meedoen kan tot en met 9 januari.

Twitter: Plaats of retweet de volgende tekst op Twitter en zorg dat je Musical Reports ook volgt! Doe dit vóór 9 januari. We zijn HIER op Twitter te vinden.

Ik volg @MusicalReports en RT dit bericht. Zo maak zo kans op 2 vrijkaarten voor de film Les Misérables’ en een filmposter.

Facebook: Ook via Facebook kun je winnen! Je maakt ook kans op Facebook op ‘Vind ik leuk’ te klikken op onze pagina en het onderstaande bericht te plaatsen op Facebook. HIER zijn we te vinden op Facebook. Meedoen kan tot 9 januari.

Ik LIKE MusicalReports op Facebook en deel dit bericht en maak zo kans op 2 vrijkaarten voor Les Misérables en een filmposter. Meer info over de prijsvraag: http://musicalreports.nl/?p=15006

E-mail: Stuur het antwoord op de volgende prijsvraag samen met je naam en adres naar prijsvraag[@]musicalreports.nl

Noem een castlid uit de film die zijn of haar rol in de film Les Misérables ook in de musical heeft gespeeld.

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies