Hij Gelooft in Mij verlengd tot september

Vanaf de allereerste try-out zijn alle voorstellingen van Hij Gelooft in Mij uitverkocht. Tot en met mei 2013 speelt de cast zeven keer per week voor bomvolle zalen. Vanwege deze grote publieke belangstelling is in overleg tussen Joop van den Ende Theaterproducties en het DeLaMar Theater besloten om Hij Gelooft in Mij te verlengen en de hele zomer door te laten spelen in het DeLaMar Theater. De verkoop voor de voorstellingen in juni, juli en augustus gaat vanaf vandaag open. Nog nooit werd een Nederlandse musical zo goed ontvangen als Hij Gelooft in Mij; de voorstelling kreeg vijf keer vijf sterren, van o.a. de Volkskrant en Het Parool.

Hij Gelooft in Mij is het muzikale verhaal over het leven van André Hazes en is exclusief te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Het script is geschreven door Kees Prins en Frank Ketelaar, de regie is in handen van Ruut Weissman. De hoofdrollen worden gespeeld door Martijn Fischer (André Hazes), Chantal Janzen/Hadewych Minis (Rachel Hazes), Tina de Bruin, Cees Geel, Hajo Bruins en Doris Baaten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies