WIN 2 kaarten voor Disney’s The Little Mermaid

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN
Eén van Disney’s meest geliefde verhalen komt voor jong en oud tot leven in de musicalsensatie van Joop van den Ende Theaterproducties. In samenwerking met Disney Theatrical Productions is een geheel eigen, nieuwe versie van The Little Mermaid ontwikkeld.

The Little Mermaid gaat over het volgen van je hart, de zoektocht naar een liefde die onmogelijk lijkt en het verwezenlijken van je grootste dromen. Laat je verrassen door de spetterende onderwaterwereld, het tijdloze verhaal en de herkenbare hits!

Musical Reports mag in samenwerking met Joop van den Ende Theaterproducties 2 vrijkaarten verloten voor The Little Mermaid!

De kaarten zijn voor een voorstelling in de eerste week van februari (op basis van beschikbaarheid). De voorstelling is te zien in het Beatrix Theater te Utrecht. Wat moet je doen om te winnen? Simpel: geef antwoord op onderstaande prijsvraag!

Noem de drie namen van de acteurs die de rol van Grimsby hebben gespeeld in The Little Mermaid?*

Stuur een e-mail o.v.v. The Little Mermaid naar prijsvraag[@]musicalreports.nl. Vermeld in de e-mail je naam, telefoonnummer en het antwoord op de prijsvraag. Vaker meedoen heeft geen zin. Meedoen kan tot en met 28 januari 2013.

* Understudy’s niet meegerekend

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies