Generale repetitie Oorlogsgeheimen

Op woensdag 9 januari was Musical Reports aanwezig bij de generale repetitie van Oorlogsgeheimen, een familievoorstelling (9+) van Van Engelenburg Theaterproducties, naar een boek van Jacques Vriens. Een raamvertelling over geheimen, vriendschap, angst, liefde en helden, waarin twee acteurs samen veertien rollen neerzetten. Tuur (Maarten Ebbers) denkt vaak terug aan de Tweede Wereldoorlog en zijn buurmeisje Maartje (Ida van Dril). En het grote geheim…

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies