Annie: extra voorstellingen in Gent en Antwerpen

Het succes van Annie blijft aanhouden. De familieklassieker bij uitstek is nog lang niet uitgespeeld. De vraag naar tickets blijft zo overweldigend groot dat Music Hall en Albert Verlinde Entertainment besloten hebben extra voorstellingen in te lassen. Mis deze kans niet en bestel je tickets voor 7, 8 of 9 mei in Capitole Gent of voor 10, 11 of 12 mei in Stadsschouwburg Antwerpen. Pers en publiek zijn unaniem: Annie steelt weer harten. Deze verlenging is de allerlaatste kans om deze topmusical te zien! Als je tickets voor deze extra voorstellingen wilt boeken, moet je snel zijn!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies