“Floor & Friends 2012” nog één keer te zien!

Update: Wegens plotselinge onbeschikbaarheid van het theater, waar wij aanstaande dinsdag onze extra show van “Floor & Friends 2012” zouden spelen, zijn wij tot onze spijt genoodzaakt de voorstelling te cancelen. Deze voorstelling zal NIET op een later tijdstip ingehaald worden. 

Bij hoge uitzondering wordt er in het nieuwe jaar een extra voorstelling gespeeld! ‘Heeft u de shows in december moeten missen, of komt u graag nog een keer? Wij nemen u mee terug in de tijd, naar voor dat de Maya’s faalden‘ aldus Florens Eykemans. Dit jaarlijks terugkerende liedjesprogramma van 5 Frank Sanders Alumni, is een mix van bekend en onbekend musical-, pop-, en kleinkunstrepertoire.

De voorstelling is te zien op 22 Januari 2013 (20:30u) in het Boulevardtheater (Europaboulevard 13), Amsterdam. Kaarten: €10,- en reserveren kan via floorandfriends@fe-productions.com.

Lees ook HIER het interview terug met initiatiefnemer Florens Eykemans.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies