Spring Awakening concert t.b.v. het voortbestaan van M-Lab

De jonge cast van Spring Awakening zingt samen met Freek Bartels nog een keer de prachtige muziek uit deze musical t.b.v. het voortbestaan van M-Lab.
Toen de jonge cast van Spring Awakening hoorde over de onzekere toekomst van M-Lab, besloten zij, op eigen initiatief en geheel belangeloos, een concert voor ons musicalliefhebbers te organiseren. Zij willen niet dat het instituut dat hen voor het eerst liet proeven aan een professionele productie én ze de kans gaf zich te laten zien aan de buitenwereld verdwijnt. Daarom brengen ze op maandag 4 februari aanstaande alle prachtige muzieknummers uit deze musical ten gehore. Alle opbrengsten komen ten goede aan het voortbestaan van M-Lab.
Spring Awakening in Concert wordt verzorgd door Lisa Berendse, Desi van Doeveren, Annemarieke Leurs, André Haasnoot, Tim Van Peteghem (o.v.), Jasper Stokman, Bart van Veldhoven, Michelle van de Ven, Martijn Vogel en een live band o.l.v. Frans Heemskerk. Met als speciale gast: Freek Bartels. Robin Virginie en Ton Sieben zijn er wegens andere verplichtingen helaas niet bij.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies