Nieuw musicalrepertoire tijdens M-Lab Proef‏

Aanstaande maandag en dinsdag, 21 en 22 januari, vindt alweer de derde editie van de M-Lab Proef plaats. Als publiek krijg je de kans om drie prikkelende proeven van nieuw Nederlands musicalrepertoire te zien. De makers ervaren jullie reactie en kunnen daardoor kritisch naar hun werk kijken. M-Lab en andere producenten kunnen op basis van het getoonde besluiten het idee te ontwikkelen tot een avondvullende productie. Kom ook en proef M-Lab! Kaarten kosten €9,- en zijn te koop via www.m-lab.nl.

De drie geselecteerde voorstellingen:

– Louis van Beek (tekst), David Cantens (muziek) en Paula Bangels (regie) laten in Bedankt lieve ouders twee zonen hun jeugd herbeleven bij het leeghalen van het ouderlijk huis. Met Louis van Beek, Paul Hoes, Kevin Hassing en Henriëtte Tol.

– In Van Duytschen Bloet van Janna Pronk (tekst), Paul Maassen (muziek) en Ursul de Geer (regie) is butler Willem ervan overtuigd dat hij de buitenechtelijke zoon is van Prins Bernhard. Met Ad Knippels, Soy Kroon, Femke Swart, Jeske van de Staak, Michel Sorbach, Quirine Smit en Niels Gooijer.

– Thomas Jongsma (tekst/muziek) en Jessica Fuchs (regie) proberen in The Concept een man zijn ware identiteit te laten vinden in een wereld vol conflicten. Met Frank Derijcke, Loes Worm, Kevin van der Leeuw, Evan Schouten, Kyra Bououargane, Mieke Kortekaas, Marisa van der Meer, Lisa Ostermann en Jorgen Veninga.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies