Klein Duimpje ontvangt lange mensen in Theater de Efteling

Dit weekend waren zo’n 100 bijzonder lange mensen te gast bij de voorstelling van ‘Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur’. De lange mensen werden uitgenodigd door de Efteling in samenwerking met onder andere de  Klub Lange Mensen, Langzijn.nl en koepelorganisatie Uniform.

In de musical leert hoofdrolspeler Klein Duimpje zijn lengte te accepteren en waarderen. Een levensles waar de genodigden zichzelf in herkenden. “Lang zijn maakt de simpele dingen in het leven soms lastig”, aldus voormalig langste man van Nederland Rob Bruintjes (2.21 meter). “Beenruimte in een vliegtuig, instappen in een auto of lampen die te laag hangen. Maar het heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Mooi om te zien dat Klein Duimpje er in de voorstelling achter komt dat groot zijn niet altijd beter is!”

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies