Frank Lammers als tweede Hazes in ‘Hij gelooft in mij’

Acteur Frank Lammers is vanaf half februari te zien als André Hazes in Hij Gelooft in Mij. Lammers wordt de vaste vervanger van Martijn Fischer  en speelt een aantal keer per maand de rol van Hazes. Hij Gelooft in Mij, de musical over het leven van André Hazes is onlangs verlengd tot en met eind augustus. Martijn Fischer speelt sinds de eerste try-out alle zeven voorstellingen per week de hoofdrol. Fischer, Chantal Janzen en Hadewych Minis blijven de hoofdrollen van respectievelijk André en Rachel Hazes spelen. 

Frank Lammers won een Gouden Kalf voor zijn rol in de film Nachtrit en was te zien in talloze films en televisieseries waaronder de MarathonWilde Mossels, De Bende van Oss,  All-Stars, Baantjer enGrijpstra en De Gier. In het theater speelt hij momenteel bij het Zuidelijk Toneel en eerder bij onder andere het Ro Theater en de Theater Compagnie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies