Masterclasses Pia Douwes en Theo Nijland tijdens M-Lab Practicum

Van 11 t/m 22 februari aanstaande vindt de tweede editie van het M-Lab Practicum plaats. Hiermee biedt M-Lab talentvolle schrijvers, componisten, zangers en acteurs een kans om nieuw muziektheater- en musicalrepertoire te creëren onder leiding van prominenten uit het vak.

In de eerste week volgen de zangers en acteurs masterclasses van Pia Douwes, Paul Eenens, Jon van Eerd, Margot Giselle en Hein van der Heijden, onder dagelijkse leiding van Sieta Keizer. De schrijvers en componisten krijgen masterclasses van Job Gosschalk, Dick van den Heuvel, Theo Nijland, Marcel Sijm en Eric van Tijn en is de dagelijkse leiding in handen van Jeroen Sleijfer.

In de tweede week werken ze gezamenlijk aan nieuw repertoire dat op 22 februari om 20.15 uur in Theater M-Lab getoond wordt aan publiek. M-Lab Practicum sluit naadloos aan bij de M-Lab doelstelling van genre- en talentontwikkeling van musical- en muziektheater.

De groep met zangers en acteurs is inmiddels compleet; geïnteresseerde schrijvers en componisten kunnen zich nog wel aanmelden via de website van M-Lab of via productie@m-lab.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies