“Defying gravity” nummer 1 in Musical Top 50 van 2013

Donderdag 31 januari is de Musical Top 50 van 2013 bekend gemaakt. Tot 12.00 uur kon men op de website van het Radio 2 programma Musical Moods de favoriete musicalnummers kiezen. De verkiezing werd georganiseerd in het kader van het vijfjarig bestaan van Musical Moods, dat gepresenteerd wordt door Frits Sissing.

Top 3
De top 3 van de Musical Top 50 van 2013 is als volgt:
1. “Defying gravity” uit de musical Wicked
2. “Mijn leven is van mij” uit de musical Elisabeth
3. “Nog een Dag” uit de musical Les Misérables

De complete Musical Top 50 van 2013 is terug te lezen op musicalmoods.avro.nl

Stemmen 
Tot vandaag zijn er via musicalmoods.avro.nl 4860 stemmen uitgebracht. De keuzelijst bestond uit meer dan 250 verschillende musicalnummers die sinds 1960 in Nederland te zien zijn geweest en waar een opname van bestaat, samengesteld door musicalkenner Maxim Bezembinder, de vaste samensteller van Musical Moods.

Luisteren
De Musical Top 50 van 2013 is te beluisteren in de vier Musical Moods-uitzendingen van de jubileummaand februari 2013. Musical Moods wordt ieder weekend in de nacht van zondag op maandag tussen 00:00 en 01:00 uur uitgezonden op Radio 2.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies