Eerste scenebeelden The Buddy Holly Story

Buddy-Holly-storyVandaag publiceerde Albert Verlinde Entertainment de eerste scenebeelden van de musical Buddy Holly. De tournee is inmiddels begonnen en gaat 3 februari in première.

Muzikant Buddy Holly (Tim Akkerman) was een groot idool in de prille beginjaren van de Rock & Roll. In de nacht van twee op drie februari 1959 kwam een vliegtuigje  -met naast Holly onder andere muzikanten Ritchie Valens en The Big Bopper aan boord -(waarschijnlijk) door falen van de eenentwintigjarige piloot in de problemen en stortte neer. Niemand overleefde de crash en drie februari 1959 werd in de geschiedenisboeken bijgeschreven als ‘The day the music died.’ Buddy Holly was op dat moment tweeëntwintig jaar oud.

Ondanks Holly’s tragische einde, is de musical over zijn roerige leven een ultieme feel good show. ‘Buddy, The Buddy Holly Story’ was maar liefst twaalfenhalf jaar te zien op het Londense West End en kende geen avond dat het publiek niet dansend uit de stoelen kwam. Op drie februari, de sterfdag van Holly dus, is het Tilburg waar de gitaren worden ingeplugd en het publiek zich mag verheugen op de swingende en historische musical.

Bekijk hier onder de trailer met de scenebeelden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies