De Jersey Boys komen naar Nederland

Na talloze successen op Broadway, in het West-End en Las Vegas komt de musical Jersey Boys in september 2013 naar Nederland. Jersey Boys vertelt het ware verhaal van één van ’s werelds meest succesvolle bands: Frankie Valli & The Four Seasons. Een Broadway blockbuster die na onder andere Londen, Las Vegas, Melbourne, Toronto en Singapore hard op weg is de wereld te veroveren en een nieuwe generatie kennis laat maken met onvergetelijke en tijdloze hits als ‘Beggin’, ‘Oh, What a Night’, ‘Can’t Take My Eyes of You’, ‘Sherry’, ‘Big Girls Don’t Cry’ en ‘Working My Way Back To You’. Jersey Boys is de opvolger van Disney’s The Little Mermaid in het Beatrix Theater in Utrecht.

Jersey Boys
In 1962 kunnen vier jongens uit New Jersey drie dingen doen met hun leven: soldaat worden, in zaken gaan die het daglicht niet kunnen verdragen of…een ster worden. Ze kiezen voor het laatste en die droom wordt waarheid, zonder op te geven of te vergeten waar ze vandaan komen. De vier jongens uit arbeidersgezinnen in New Jersey vonden hun eigen unieke muzikale geluid uit, haalden hiermee de Rock’ n Roll Hall of Fame en verkochten meer dan 100 miljoen platen. De internationaal gelauwerde voorstelling kenmerkt zich door de enorme vaart waarin het boeiende leven van de bandleden met alle ups en downs de revue passeert. Strakke choreografie, ontroerende scenes en swingende muziek, Jersey Boys heeft het allemaal. De musical is één grote aaneenschakeling van ‘classic’ wereldhits.

Wereldwijde hit
De originele Broadway productie opende in 2005 en heeft inmiddels meer dan 2500 voorstellingen gespeeld. Naast de diverse internationale producties zijn er maar liefst twee nationale tourproducties in de Verenigde Staten en een internationale tour die speelt in Zuid- Afrika en Azië. In 2008 ging Jersey Boys in première op West-End; Jersey Boys is al vijf jaar onafgebroken een hit. Jersey Boys won 4 Tony Awards waaronder ‘Best Musical’, de Laurence Olivier Award voor ‘Best New Musical’ en de Grammy Award voor ‘Best Musical Show Album’.

Audities
Frankie Valli & The Four Seasons Joop van den Ende Theaterproducties is voor de rol van Frankie Valli & The Four Seasons op zoek naar mannen in de leeftijd tussen de 20 en 40 jaar met alle stemtypes, en voor de rol van Frankie Valli mannen die in het bezit zijn van die unieke, kenmerkende falsetto stem.
Om in aanmerking te kunnen komen voor een auditie kun je je via de website Let It Cast aanmelden en middels een kort filmpje, waarop we je goed kunnen zien en horen zingen, deelnemen aan de voorselectie. Wanneer wij, na beoordeling van je filmpje van mening zijn dat jouw niveau aansluit bij de gestelde criteria voor deze show, ontvang je een uitnodiging voor de audities. De audities zullen plaatsvinden in aanwezigheid van de creatives van Jersey Boys en het casting team van Joop van den Ende Theaterproducties.

Voorinschrijven
Schrijf je in voor de exclusieve pre-sale! Je ontvangt dan persoonlijk bericht vóórdat de reguliere kaartverkoop opent

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies